CH House

AUTHOR: Luciano Gerbilsky /Luciano Gerbilsky Arquitectos
TYPE OF PROJECT: Residencial
LOCATION: Valle de Bravo, México
AREA: 440 m2
INTERVENTION: Interiorismo
DATE: 2019

This project was executed on an existing house, modifying exterior and interior spaces in order to create a place of perfect coexistence.
At the main entrance we are welcomed by a wooden lattice with textured frames that leads to the dining room and upstairs –through the corridor of the four bedrooms– unifying the design of the entire space. The terrace is a covered area with a living room and dining room for ten people, next to the garden and jacuzzi with a pair of wool-cushioned rocking chairs. The dining tables –made of wood of parota– are accompanied by chairs made of the same material and different tones of leather.